nieuwww® web

nieuwww®
web

[rank_math_breadcrumb]

Webdesign

Met het oog op de juiste branche en doelgroep, ontwerpen wij websites en ontwikkelen we de best passende gebruikerservaring. Naast een “mooi design” komt er veel meer kijken bij de ontwikkeling en het design van een website. Een goed webdesign trekt de aandacht, wekt interesse en verlangen op en zet de bezoeker aan tot actie.

EEN website is een van de belangrijkste aspecten van online branding

Webontwikkeling

De website is een van de belangrijkste aspecten van online branding. Een van de belangrijkste onderdelen naast design is technische functionaliteit.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het doel van SEO-optimalisatie is het verbeteren van de positie van een website in de zoekresultaten van Google. Een hogere ranking betekent ook dat er meer verkeer aangetrokken wordt – en idealiter wordt dat verkeer om gezet in klanten en leads.

Google analytics

Google Analytics geeft een volledig beeld van de prestaties van een website. Het verzamelt een enorme hoeveelheid data en verwerkt deze op intelligente wijze. Deze data is te vinden in een uitgebreid dashboard. Hier is onder andere te zien welke pagina’s er het meest zijn bekeken en waar de bezoekers vandaan komen.

HAAL JIJ VOLDOENDE RENDEMENT UIT ONLINE MARKETING?

Daag ons nu uit voor een NIEUWWW project!

Bekijk meer van onze projecten

NIEUWWW blijft vernieuwend