nieuwww® Branding

nieuwww®
Branding

[rank_math_breadcrumb]

BRANDING

Branding bestaat niet alleen uit een logo’s, huisstijlen, adverteren en marketing. Er komt veel meer bij kijken. Het is de manier waarop de wereld uw bedrijf ziet. Branding is het proces waarbij betekenis wordt gegeven aan een specifieke organisatie, bedrijf, product of dienst. 

Het is een strategie die is ontworpen om een merk snel te identificeren en te ervaren. Branding is uiteindelijk de reden om het product te verkiezen boven die van de concurrent. Een merk is gebouwd om een getrouw beeld te geven van een bedrijf (reputatie) en het wil worden gezien (imago).

Waarom is branding belangrijk?

Branding wordt grotendeels bepaald door de waarden van het bedrijf. Deze waarden worden omgezet in een visuele (en niet-visuele) identiteit die het merk vertegenwoordigt. Bij een goede branding komen deze waarden terug in de marketing en communicatie van een merk, zodat het echt gaat leven bij de consument/klant.

Uniformiteit bij branding is erg belangrijk voor herkenning. Branding komt duidelijk terug in advertenties, e-mails, externe communicatie en social media, maar ook in de visuele identiteit (logo, huisstijl, visitekaartje, etc.) en de producten of diensten die je verkoopt op bijvoorbeeld je website of webshop.

Branding bestaat niet alleen uit een logo’s, huisstijlen, adverteren en marketing

Huisstijl Ontwikkeling

Doelgerichte branding onderscheidt zich met een uniek identiteit die de waarden en persoonlijkheid van het merk uitdrukken.

De huisstijl wordt bepaald door de waarden van het bedrijf. Deze waarden worden omgezet in een visuele identiteit die het merk vertegenwoordigt. Bij een huisstijl komen de waarden terug in de marketing en communicatie.

Rebranding

Na een tijd is een merk toe aan vernieuwing. Dit kan een geüpdatet logo zijn, een vernieuwing van strategie of een compleet nieuwe identiteit.

Drukwerk

In een wereld waarin bijna alles digitaal is, blijven wij gepassioneerd door onderscheidend drukwerk. Specifiek gekozen typografie, in combinatie met unieke texturen en duurzame papiermerken, is daarom ons uitgangspunt.

HAAL JIJ VOLDOENDE RENDEMENT UIT ONLINE MARKETING?

Daag ons nu uit voor een NIEUWWW project!

Bekijk meer van onze projecten

NIEUWWW blijft vernieuwend