Hybride Evenement

Live Evenement

[rank_math_breadcrumb]

Wat is een Hybride Evenement?

De markt is sinds 2020 veranderd van een fysieke Brand Experience naar een online- of hybride evenement. In een hybride evenement wordt het beste van twee werelden gecombineerd, een online event met een offline beleving. Hybride events zijn volledig maatwerk. Een beperkt aantal klanten op locatie en een onbeperkt (genodigde) klanten online thuis of op kantoor.

Waarom een Hybride Evenement?

Het is onmogelijk om een toekomst voor te stellen zonder hybride evenementen – ongeacht of het een grote openbare gelegenheid of een kleine presentatie of conferentie is. Ook na de pandemie zullen veel deelnemers niet bij elke gelegenheid fysiek aanwezig kunnen of zelfs willen zijn. Een digitaal alternatief voor evenementen heeft ook voordelen voor de organisatoren: hybride evenementen bereiken een groter aantal deelnemers of doelgroepen die voorheen niet werden bereikt. 

Duurzaamheid en kostenbesparend

Een ander voordeel is dat de content altijd bereikbaar is. Door de vermindering van het aantal reizen en de daaruit voortvloeiende daling van de kosten leveren het evenement en de deelnemers een bijdrage aan de duurzaamheid.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur vrijblijvend een berichtje!